Izmire Meteor Düştü : İstanbul ve İzmir'e meteor düştü mü? Meteor düşmesi son ... : Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor.

Izmire Meteor Düştü : İstanbul ve İzmir'e meteor düştü mü? Meteor düşmesi son ... : Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor.. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.

İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. O da düştü tam oldu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi.

Konuştukça 89. Bölüm Fragmanı - Son Dakika Güncel Haberler
Konuştukça 89. Bölüm Fragmanı - Son Dakika Güncel Haberler from img.gazetevatan.com
İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı.

İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı.

Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. İzmi̇r'de geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem, tsunami ve sel felaketlerinden sonra 'bir tek meteor düşmedi' sözü gerçek oldu. Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan.

İzmir'e meteor düştü - Egetv
İzmir'e meteor düştü - Egetv from www.egetv.com.tr
Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

Pek çok kullanıcı bu anlara şahit.

Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken.

İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

EGE Bölgesine Meteor Mu Düştü? İzmir ve Manisa'ya Meteor ...
EGE Bölgesine Meteor Mu Düştü? İzmir ve Manisa'ya Meteor ... from www.antepsonhaber.com
İzmi̇r'de geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem, tsunami ve sel felaketlerinden sonra 'bir tek meteor düşmedi' sözü gerçek oldu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. O da düştü tam oldu. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi.

Meteor düşmesi sonucu ne olur?

Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Son dakika egeye meteor mu düştü? İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code